• Sabrina

A very merry christmas


Vi kikar in hos Chris och Liza som fortfarande verkar leva ett avslappnat liv i sitt lilla hus. Lånet de tog för huset har 10 betalningar kvar och det är lite knapert med pengar, framför allt nu på vintern eftersom Liza inte kan hålla på med trädgården och sälja plantor. Julen börjar nära sig med storsteg, i alla fall.


Chris fortsätter skriva låtar och har lanserat sin första låt! Att den handlar om hans exfru behöver ju inte Liza veta, right? Liza passar på att läsa massa om trädgårdsarbete medan hon väntar på att hennes grödor ska leva igen. (A/N: Man kanske borde fixa ett växthus.. Eller ha växter inomhus..)

När julen närmar sig kommer Chris med förslaget att fira det med hans tidigare familj och barn. De kommer över och hälsar på ibland men självklart saknar han dem. Han har ju missat en stor del av deras barndom. Detta är dock inget Liza är särskilt förtjust i, så de firar jul hemma tillsammans med hunden bara. (A/N: Julgranen buggade sig så jag inte kunde dekorera den. Till och med tomten är shook...)

Wilma är den som kommit förbi mest under julhelgen för att säga hej. Liza försöker lägga sin svartsjuka åt sidan och hänger en stund med henne. De är trots allt bara barn. Eller ja, tonåringar. Det går bättre än förväntat och nu har Liza klickat med åtminstonde Wilma. Men sen är Wilma den som godtar det som hände hennes familj mest. De andra har inte lika enkelt att förlåta.

Även nyårsafton firas hemma med god mat och sällskap. De stannar uppe till tolvslaget och pussar varandra kärleksfullt när klockan äntligen slår tolv. Till och med Oliv ylar glatt!

Av alla hushåll är nog detta ett av de mer fridfulla där vardagen bara flyter på. Det är inte mycket drama eller konstigheter. Sen får vi väl hoppas på att Liza kanske trappar ner på rökningen snart. För hennes skull, främst... #Karlsson #Chapman #Chris #Liza #Wilma

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

GAINS