• Sabrina

GAINS


Sammyboi-dags! Let's face it, Även om han är lite av en sidokaraktär till Karlsson-familjen så är han supermysig att spela. Han spenderar större delen av veckan med att jobba och träna och det flyter bara på.

Det har blivit lite av en vana för Klara att kika förbi nästan varje dag. Knackar hon inte på så joggar hon bara förbi och let mot huset. Tror någon är lite kär? Well, tur för henne att Sam är lite småkär också..

Sam lyckades tillslut, äntligen, jaga bort creepet som har stått och stirrat in genom hans fönster senaste veckorna. Han hamnade i slagsmål med henne och ja.. Vi får hoppas hon håller sig borta.


Gymmet har ju blivit lite av ett second home för Sam. Det gör det ju extra nice när Klara dyker upp då och då när han är där. Undrar om det verkligen är en tillfällighet? Hm..?

Klara kom över på Torsdagen och Sam tog till sig modet att fråga om hon vill vara hans flickvän. Så nu dejtar dom, officiellt! Vi får se vad för spännande saker de hittar på resten av livet. För finns det något gulligare par, eller?

För att fira sin nyförelske springer Sam och Klara ut på den nyöppnade nattklubben i stan. Det var rätt.. överpopulerat och tog alldeles för lång tid att få en drink, men kul var det!

Bakfyllan är såklart inte lika rolig, men det går alltid att fixa med lite mat och en runda till gymmet!

Söndagskvällen blev en aning stressfull för stackars Sam som lyckades sätta eld på sig själv när han skulle göra fisktacos. Men han överlevde branden med nöd och näppe. Det hade ju varit... Förjävligt om han dog precis efter att Klara äntligen funnit lite lycka, right? #Nyman #Karlsson #Sam #Klara

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla