• Sabrina

The new boy in town


Skvaller sprids rätt fort i småstäder. Det är ingen undantag för när den nya, snygga snubben helt plötsligt flyttar in i kvarteret. Han är vältränad och jobbar som inget mindre än militär. Tjejerna bokstavligt talat köar utanför hans dörr för att få se lite av den vältränade rumpan.

Sam Nyman är hans namn och han är inte helt ovetandes om den dragningskraft han har för tjejer. Han är målmedveten och ekonomisk. Han flyttade in i det minsta möjliga huset vilket gör det enklare att spara varenda liten slant.

Sam har börjat upptäcka tjejerna som kollar lite extra på honom. På gymmet, på bibblan eller bara när han är ute och joggar. Han lyckas få en del kontakter som han släpar hem. Sen finns det ju alltid tinder om man vill ta en liten snabbis en onsdagskväll, right? (A/N: No cap, dejtingappen jag har installerad är så nice. Kika in mods-fliken här på hemsidan så hittar ni den)

Skördefesten (Thanksgiving) är runt hörnet men Sam känner inget större behov av att fira det. Hans familj bor ju rätt långt bort ändå. Han spenderar därmed dagen med att vara snäll mot tomtarna som dyker upp i hans hus. Han får ju lite frön som tack!


Alla one night stands har fått de unga militären att inse att han kanske ska införskaffa lite.. skydd. Vi vill ju inte ha olyckor, right?

Sam lyckas balasera ett hälsosamt liv av sociala interaktioner, träning och jobb. På helgen festade han lite extra och hamnade på gymmet dagen efter, lite bakis. Alltid tillsammans med sin nyfunna vän, självklart! En redig bromance. (A/N: Glömt bort NPC:ns namn, lol)


En kvinna som han haft lite extra mycket kul med, bibliotikaren Karin, kom och knackade på hans dörr på Lördagen. Hon visade lite mage, vilket är oroväckande. Hon säger inget om det, men Sam förstår hinten. (A/N: Jag genuint vet inte om det är Sam's unge... Vilket är.. oroväckande.)


Söndagen består av att plugga extra till jobbet och käka nyttigt för att bli av med stressen. och träna, självklart. En granne kom över på eftermiddagen och Chris frågade om hon ville rulla i sänghalmen lite men hon nekade honom. Vilket kom lite som en chock men man kan inte alltid få som man vill, right?


På kvällen ringer Karin för att fråga om Sam kan komma över och hänga. Hennes mage är extra stor nu och hon ser ut att föda när som helst. Hon berättar tillslut sanningen, att hon inte vet om det är hans unge eller inte. Sam blir först lite i chock och argumenterar med henne, men stannar natten som tröst. Vi får väl hoppas det inte är hans.. right?


#Sam #Nyman

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

GAINS