• Sabrina

A new chapter


Livet har rullat på för Klara och barnen. De börjar må bättre och bättre efter skilsmässan men Klara känner inte sig riktigt redo för att inleda ett nytt förhållande än. (A/N: Jag glömde att jag skulle byta till Chris hushåll och körde ett dygn med Klaras familj)


Chris har det lite enklare att gå vidare och har funnit sin nya kärlek: Liza Chapman. De har flyttat in i ett gulligt fyra rum-hus och har inga större planer på att bilda familj, det hade varit väldigt raskt, trots allt.

Liza är en allmänt glad tjej och kanske det ljus Chris behöver i sitt liv just nu. Dessutom har hon en supersöt Corgi som heter Oliv som hon älskar med hela sitt hjärta. Hennes ambition är att pilla i trädgården och spenderar större delen av sin vakna tid med att göra just det. Eftersom hon jobbar hemifrån har hon tid att träna och spendera tid med Chris också.

Smärtan efter skilsmässan ligger kvar hos Chris, men han försöker se allt från den positiva sidan. En chans till en nystart. Det var trots allt han som fuckade upp, han är tvungen att leva med det.

Tanken på att bilda familj har ploppat upp i Lizas huvud rätt ofta. Chris är trots allt lite äldre än henne och det känns stabilt. Hon fortsätter dock gå på pillret för att det inte ska komma en överraskning. Mycket för att Chris bad om det, då han har tillräckligt med barn som kom från ingenstans..

Halloween smög sig in under veckan och Chris och Liza passade på att ha en halloween-fest! Det blev mest chillkrök men det var mysigt, i alla fall. Det var längesen Chris kunde hänga med sin klubb, trots allt.

Nystarten har helt klart fått Chris att bli mer ambitiös med sin dröm att bli en stor artist. Han lärde sig till och med spela lite piano och har precis lanserat sin första låt som handlar om, you guessed it, heartbreak. #Karlsson #Chapman #Klara #Julia #Chris #Liza

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

GAINS