• Sabrina

Are we there yet?


Det är alltid lika intressant hur Robin kan stå och käka från folks halsar på öppna ytor och folk bryr sig inte alls. Det är nästan som att folk vant sig vid att han är vampyr vid detta lag. Vilket är extra kul med tanke på att varje gång han käkar av någon så är det emot deras vilja. Welp.

Något som nästan är lika chockerande är hur fort Robin och Moa helt plötsligt föll för varandra från ingenstans. Självklart har Moa känt en attraktion till Robin sen han flyttade in men hon har ju inte redan på senare tid förstått att det är för att han är vampyr.

En granne flyttade ut så vi flyttade in en ny. Det tog mig ett tag, efter att ha funderat på varför jag kände igen henne, att inse att det var simmen som tittar på folk genom fönstrena i min andra hushåll...

Det börjar närma sig att Moa och Lovisa växer upp och blir ungdomar. De båda är inställda på att börja på universitet och har sökt de stipendium de har tillgång till. Robin har också blivit rätt trött på att bo kvar i detta helveteshus och planerar att flytta därifrån också. (A/N: Det är helt sinnes hur buggat sims är. Jag la ju ner ett "lägenhetskomplex" från galleriet och fyllde resten av lägenheterna med rumskompisar, funktionen som kommer med universitetspaktetet. Det spelade ingen roll hur jag låste dörrarna: De kunde gå in i min lägenhet ändå. Sjukt irriterande.)

Lovisa kikar in sitt antagningsbesked medan Moa super sig full för födelsedagsfesten. De bjuder över familjen och några vänner och festar sketan. Mys! Skönt att se att Klara och Chris kan vara i samma rum utan att klösa ögonen ur varandra, i alla fall.

Kvällen slutar med att Robin erbjuder Moa att dricka hans blod, vilket innebär att hon snart kommer bli vampyr. Det är ju trots allt hennes ambition och dröm och han har fallit rätt hårt för henne. Tjejerna flyttar till varsitt college och Robin flyttade till vampyrkvarteret för att påbörja ett nytt kapitel av hans liv. Lovisa ska studera drama och Moa ska studera biologi. Vi får se hur det går för dem! #Karlsson #Dawson #Moa #Lovisa #Robin #Klara #Chris

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla