• Sabrina

Money money money


Klara har försökt övertala Sam rätt länge att de ska flytta in med varandra. Hon har också low key väntat på att han ska fria till henne, men det verkar inte ligga på hans radar. Hon är för feg för att fria själv, så hon får helt enkelt stå ut. Sen är hon rätt skadad efter Chris-fiaskot. Who can blame her?

Halloween dök upp på kalendern så Sam tänkte ha en liten fest! Det var kul men när festen var över insåg Sam att halva hans möbler var borta eftersom... Någon... Snott saker. Det skrek lite i hans plånbok för det, men vad ska man göra? (A/N: Anledningen att detta skedde är för att kvarteret har "låne"-grejen aktiverad. Satt hur länge som helst och googlaed hur jag kunde inaktivera skiten och till slut hittade jag ett fusk att ta bort den. Riktigt irriterande. Till och med Klara kom och snodde hans handfat?)


Veckan spenderas med att jobba, öva upp karisma, träna och hänga med Klara. Han fick välja vad han ville fortsätta som inom militären och valde Officer-branschen! Dags för pengarna att RULLA IN. Para på para.


På tal om Para fick Sam ett samtal från en person som sa att en avlägsen släkting dött och har massa pengar över som ska gå till Sam. Eftersom han är lite pengargalen sa han såklart ja, men det kom med ett villkor: Gift dig inom en vecka. Så vad gör han? Jo, han bjuder över Klara och friar till henne. På Söndagen känner han dock stressen och bjuder över henne igen, och de har en diskret cermoni tillsammans. Nu planerar Sam att flytta in hos Klara så de äntligen kan vara tillsammans!


#Nyman #Karlsson #Sam #Klara

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla