• Sabrina

Flower power


Liza och Chris hushåll kan vara ett av de lugnare hushållet i dagsläget. De fokuserar mycket på att bygga upp sina färdigheter och bara leva livet. Liza har dock börjat prata mer och mer om att skaffa barn, något Chris inte är säker på om han vill. Han har liksom redan gjort familjegrejen och vill fokusera på sin karriär nu.

Chris har under hela veckan varit rätt spänd och därför haft svårt att skriva klart sina låtar. Han har därför spenderat större delen av tiden med att gosa med Oliv och träna på övervåningen. Liza fortsätter klättra i sin karriär och valde spåret som bukettmästare. Eftersom hennes trädgård växer rätt kasst (A/N: Tack, årstider...) försöker hon därför skapa fina buketter istället.

Att göra buketter är dock svårare än vad hon tror, mest för att hon tappar fokus väldigt fort. Kanske på grund av sin ADHD. (A/N: Flera av mina simmar har ADHD trait och de tappar fort fokus på saker, lite smått irriterande, lol)

På helgen kommre en granne förbi och hjälper till att laga lite grejer samt lämnar en present, vilket är gulligt! Liza och Chris är inte jätteinvolverade i röstandet i grannskapet men de försöker bidra med lite saker. Dock snodde grannen Chris gitarr, vilket... irriterar mig.

Det sista steget i Chris ambition är att lära en annan sim spela ett instrument, vilket han påbörjade på Söndagkvällen. Snackat om att skaffa barn blir mer och mer seriöst men Chris är fortfarande osäker. Inte nog med att han redan känner att han levt familjelivet, han börjar ju faktiskt bli gammal..


#Karlsson #Chapman #Chris #Liza

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla