• Sabrina

Runaway Child


Vi kikar in hos Klara, Wilma och Julia där Sam fått en husnyckel så han kan komma och hälsa på mer eller mindre när han vill. Klara och Sam spenderar därmed mer tid med varandra. Klara förtjänar trots allt lite lycka efter fiaskot med Chris, right?

Wilma har gett sig ut på farliga vatten, men hon är ju trots allt tonåring så det är väl inte så konstigt? Klara är väldigt öppensinnad och tror inte på att hålla tillbak på ens barn så länge de inte faktiskt skadar sig. På en fest träffar Wilma Luke som hon rätt snart fattar tycke för. Han är lite äldre än henne, men vad gör det? De rullar i sänghalmen lite, i alla fall.

För att vara en vecka som varit fullspäckad med händelser finns det faktiskt inte jättemycket att dokumentera. Det har varit mest fokus på att bygga upp färdigheter, städa huset och hälpas åt. Sam är lite skeptisk på Sam men han säger inte så mycket om det.

Eftersom Klara är lite orolig över Wilmas beteende bjuder hon över Chris så de kan ha ett litet föräldrarsnack med henne. Grejen med Wilma är att hon är ju inte dum i huvuet. Hon är bara lite vilsen i livet. De misstänker att det kanske ligger lite droger bakom det men de vill inte konfrontera henne om det. Klara har ju träffat Luke, men för Luke's skull kanske han ska hålla sig borta från Chris...

Det är tur att Klara har Sam som kan lugna ner henne i situationer som dessa. Hon försöker ju trots allt sitt bästa men allt verkar liksom inte riktigt gå som planerat. Under natten har Wilma helt plötsligt försvunnit och bara lämnat en lapp efter sig där hon förklarar att hon rymt iväg med sin livs kärlek. Ahwell.

Det går några dagar och Wilma är nowhere to be found. Självklart är dom lite oroliga, men vad ska man göra? Lika bra att ta in en inneboende så de kan dra in lite extra pengar. Wilma kan komma tillbaka när hon vill. Right?


Välkommen till årets mest stela födelsedagskalas! Det är Julia som äntligen blir tonåring. Självklart märker Julia av den skeva stämningen i familjen. Om ni missat allt drama som skett: Chris var otrogen mot Klara för rätt längesen och hon har trust issues på grund av det. Klara har även bjudit över sin nya kille, så Chris och Sam blir stela runt varandra. Wilma och Moa är i någon konstig fight, ingen vet riktigt varför. Ja. It's a mess, bro.

Med det sagt. Julia fick i alla fall öva på att göra drinkar. Hon har fått upp ögonen för mixologi, nämligen. Önska henne lycka till!


#Karlsson #Nyman #Lüdicke #Klara #Wilma #Julia #Sam #Chris #Luke #Lovisa #Moa

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla