• Sabrina

How you like that?


Klara har äntligen växt upp från ungdom och blivit vuxen! Självklart ska hon därmed få en liten makeover till sin nya, färscha, mer vuxna look.

(A/N: Såg inte förrän nu hur weird Klaras han är i bilden? Haha) Kanske är hon lite i en medelålderskris och börjar inse att hon inte kan vara ensam resten av livet. Därför öppnar hon Tinder och swipar runt lite. Hon matchar med en kille som ni kanske känner igen. Ja, det är Sam! De smiter iväg på en dejt och klickar väldigt bra. Oerhört bra, faktiskt.

Lovisa, Wilma, Moa. Det är även dags för trillingarna att växa upp och påbörja livet som tonåringar! Det sker väldigt stora förändringar. De börjar prata om att flytta ut tillsammans i ett lägenhetskomplex, men Wilma och Lovisa hamnar i bråk av någon anledning och Wilma beslutar sig för att bo kvar med Klara. Detta innebär alltså att vi säger hejdå till Lovisa och Moa för detta avsnitt, men vi kommer återgå till dem senare!

Julia fortsätter leva sitt liv som ett lyckligt barn. Hon är rätt självgående och sitter mest vid datorn och övar maskinskrivning när hon inte äter mackor eller dansar.

Som tidigare nämnt hamnade Wilma och Lovisa i någon slags fight. Wilmas humör har blivit konstigt och Lovisa förstår inte vart det kommer från och försöker lugna ner henne, men det slutar istället med att de blir fiender. Något Moa är stressad över. Att se sina syskon bråka sådär.Klara och Sam umgås mer och mer och det kanske till och med blev lite närgånget nu när han senast hälsade på. Väldigt närgånget. Klara har insett mer och mer att hon kanske är lite småförtjust i honom. Vi får väl hoppas att Sam inte krossar hennes hjärta med sina playerfasoner...

Sam var till och med trevlig och diskade lite i huset under tiden Klara var på jobbet. Vilken keeper!

På tal om romanser, Wilma har lyckats gå och bli lite förtjust i en tjej från skolan. Hon fick dessutom sin första kyss. Jackpot!

Lägenheten som Lovisa och Moa hyrde krävde självklart lite av ett lån. Klara har inte särskilt mycket pengar, trots allt. 100 tusen kronor i skuld ligger Klara på nu. Vi får väl hoppas på att hon kan betala tillbaka det...

Lördagkvällen spenderade Wilma och Moa ute på nattklubb. Ingen alkohol, dock. Hur de kom in är väl ett mysterium... De blev dock ganska snart utkastade då Wilma fick för sig att bråka med folk. Bra jobbat, aggressionsbarnet. #Karlsson #Nyman #Klara #Sam #Moa #Wilma #Lovisa #Julia

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla