top of page
  • Skribentens bildSabrina

I begynnelsen...


Det är ett stort steg att flytta ihop med sin första riktiga kärlek. Framför allt när man är bombsäker på att personen i fråga är ens själsfrände. Chris & Klara är minst lika ambitiösa när det kommer till vad de vill göra i livet. Klaras dröm är att bli en välkänd målare medan Chris gärna hade stått på en scen och framfört sina egenskrivna låtar inför en stor publik. Det är, minst sagt, ett kreativt hushåll som slagit ihop sig för att nå sina drömmar.

Då Chris är mer utåtriktad än vad Klara är var det inte konstigt att han gärna gick ut för att hälsa på grannarna. Han tog glatt emot fruktkakan och låste sedan in sig i sin lägenhet igen. Mer social än så behöver man väl ändå inte vara?

Det tog inte lång tid innan Chris blev inbjuden till en klubb med folk som gillar att hänga i barer på konstiga tider. Han klickade väldigt bra med umgänget men den han kom närmast i gänget var Mila.



Medan Chris socialiserar sig passar Klara på att stressa ihjäl sig inför jobbet. Hon spenderar timmar på att bara måla. Denna stress resulterar i att hon får världens utbrott av finnar... Så hon påbörjar en daglig ansiktsmask resten av veckan.



Jag tänker inte ens kommentera hur läskig påskkaninen är. Han bara stod där och stirrade, sen gick han. De firade inte riktigt påsk ändå. Kanske ska sparas till när eventuella barn kommer.



På tal om barn verkar Chris inte riktigt veta vad han håller på med just nu. Det skvallras om att han sågs gå in i ett förråd på en lokal pub tillsammans med Mila. De stannade där inne ett tag. Vad som hände kan ingen bekräfta, men vi får väl hoppas han berättar för Klara innan någon annan gör det.. (A/N: Jag blev genuint chockad av att Chris gjorde valet själv att dra in Mila och "försöka skaffa barn" med henne. Hur dum i huvudet är han?)



Det är rätt uppenbart att Chris skäms för dte han gjort, men trots det har han inte vågat berätta för Klara vad som faktiskt hände. Vi får väl hoppas på att det inte kommer och biter honom i röven sen. Eller så hoppas vi på det. För otrohet är aldrig okej.

Den skam som Chris känner över det han gjort mot Klara syntes tydligt under de sista dagarna i veckan. Trots det har han fortfarande inte berättat, men Klara har börjat få konstiga sms från sin granne som verkar vilja henne illa. Något hon inte heller berättar för Chris om, men kommunikationen i detta förhållande verkar ju redan på botten, så... (A/N: Jag vet inte vad grannen faktiskt har emot Klara, haha. Hon skickar elaka sms dagligen vilket gör att Klara konstant går runt och mår dåligt?)



Klaras självförtroende har sjunkit rätt rejält under denna vecka i och med hatet hon fått från sin granne. Kanske ska man klaga till hyresvärden? Nja. Klara joggar istället av sig ilskan. Eller målar tavlor. När hon inte är för stressad för att göra det. (A/N: Vad är grejen med att simmar är för stressade för att måla, förresten? Borde inte målning vara något man vill göra när man är stressad?)



Som om det inte vore nog med stress i Klaras liv börjar hon helt plötsligt må väldigt illa, få feber och spyr. Hon misstänkte att det bara var en influensa men efter ett tag gjorde hon ett graviditetstest och jovisst är hon gravid. Chris har fortfarande inte berättat om otroheten men it is what it is. Frågan är bara hur Klara kommer hantera det när det väl kommer fram. För sanningen kommer alltid fram i slutändan.


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

GAINS

bottom of page