• Sabrina

Let me take a bite


Det är dags att kika in hur Lovisa och Moa har det i sin nya lägenhet! De valde ju att flytta in tillsammans eftersom de kände sig tillräckligt mogna för att klara det. Det hjälpte ju att deras mamma tog ett rätt stort lån så de kunde försörja sig... Men nu är stackars Klara rätt skuldsatt. Aja.

Både Lovisa och Moa är ändå rätt okej i skolan så de har inga problem med att få upp sina färdigheter, jobba deltid och fokusera på skolan.

Det hjälper också att ha trevliga grannar som gärna kommer över och hälsar på och hänger. Ibland även när de inte får! (A/N: Jag kan inte låsa ute rumskompisar och det gör mig galen. Har vant mig vid att ha 200 random simmar i mitt hus nu)


Lovisa upptäckte snart att en ny kille flyttat in på toppenvåningen. Det är något speciellt med honom, hon har liksom en dragning till honom. Han är några år äldre men det är fortfarande något.. spännande, med honom.


Det kanske är tur i oturen att hon inte känner till att han faktiskt är... vampyr. Grejen är bara att Lovisa har som en low key dröm att själv bli vampyr. En god vampyr, that is. Kanske därför hon dras till honom. Hon får reda på att han heter Robin. Robin Dawson. Han är väldigt mycket på gymmet. Oftast vid konstiga tider...

Livet som tonåring är inte alltid lätt, men Lovisa och Moa fortsätter kämpa. Lite humörsvägningar, finnar och kärlek i huset.

Lovisa har snöat in sig på vampyrgrejen mer och mer och kanske glömt bort att hon har en skola att bry sig om också...

Robin och Lovisa kommer allt närmare varandra och en dag frågar Robin henne om han får ta ett litet nafs från henne. Hon skrattar och säger nej i tron om att han driver. Det hon inte vet är att han är sjukt törstig och han förmår henne att låta han dricka ändå. Lovisa verkar dock inte riktigt komma ihåg det. Kanske för hon tuppaed av.

Moa upplever att hon inte pratat med sin syrra på väldigt länge och hon börjar hjälpa henne med sin systers skolprojekt så hon ska hinna ikapp. The real MVP, typ. Helgen slutar med att Robin biter ingen mindre än Klara. Emot hennes vilja, dock. Han verkar ha lite problem med att hålla tillbaka sitt drickande?


#Karlsson #Dawson #Moa #Lovisa #Klara #Robin

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla