• Sabrina

Strong intepended woman


Skilsmässan har tärt på Klara mer än vad hon kanske vill erkänna. För att komma på andra tankar har hon spenderat större delen av veckan med att måla. På Måndagen tog hon med Julia ut till museumet för att slappna av lite. Det hjälpte för tillfället, men det är ju just det: En tillfällig lösning.

Ett annat bra sätt att komma på andra tankar är att träna, vilket Klara insåg i mitten av veckan. Eftersom hon tagit ut sin semester under hela veckan kunde hon passa på att spendera större delen av dagarna med att måla och träna.


Att ignorera fadern till dina barn är precis lika svårt som det låter. Framför allt när du aktivt måste hålla kontakt med honom och när han kommer över varannan dag för att han vill träffa barnen. Klara har ju fått det att se ut som att han lämnade dem, när sanningen är att hon mer eller mindre kastade ut honom med huvudet före och nu påstår att han inte är en närvarande pappa. Barnen saknar honom och är glad att han kommer över och Klara och Chris får en chans att prata ut lite. Klara kan ha kommit med förslaget att springa upp till sovrummet för en snabbis, men.. Chris var inte riktigt into that.

Vardagen fortsätter som vanligt under veckan och Wilma lyckas få A i skolan och klara sin ambition som fenomenbarn! I ren tristess skapade hon även en klubb för sig och sina systrar, förutom Julia då som fortfarande är för ung för det men så fort hon växt upp ska hon få gå med. Det är en wholesome klubb där man får poäng om man dansar och berättar skämt för andra simmar. 10/10.

Lovisa fick för sig att ha en björnfas mitt i allt. Vilket ingen tänkte argumentera om. Vill hon vara en björn så får hon, faktiskt.

Även Moa klarar sin ambition som konstnärsunder och bemästrar att spela fiol. Klara har fått tillbaka sitt självförtroende lite i och med träningen och att hon äter nyttigare, men hon är fortfarande hjärtekrossad, så klart. Tanken på att hitta någon ny känns rätt hopplöst.


Lilla Julia växte till slut äntligen upp, men hon är fortfarande ledsen för att hon knappt fått se sin far på över en vecka. Hon har svaga minnen av honom från när hon var liten men hon kan liksom inte koppla ihop det riktigt. Men vad ska man göra? Skilsmässa påverkar alla i familjen, trots allt.


#Karlsson #Klara #Chris #Wilma #Lovisa #Moa #Julia

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

GAINS