• Sabrina

You wanna see some real speed?


Det ser ljust ut för familjen Karlsson för tillfället. Livet fortsätter som vanligt och både Klara och Chris hjälps åt att ta hand om och umgås med barnen, som kräver mer och mer uppmärksamhet. De lyckas bolla karriär och familj bättre än förväntat. De har till och med fåt tillbaka sitt kärleksliv och känner att de har tid över till varandra!

Det som blev vändpunkten denna vecka var när Klara insåg att hon är gravid igen. Att ha fött trillingar för två veckor sedan var tillräckligt påfrestande. Tänk om hon fick trillingar igen? Chris verkade lugn vid beskedet men hon kunde se i hans ögon att det inte riktigt var som han planerade.

Livet fortsätter, men Chris och Klara glider mer och mer ifrån varandra. Det enda som egentligen håller dem samman just nu är barnen. Men ingen av dem vågar egentligen erkänna det. Den glöden de kände när de träffades har sakta men säkert slocknat. Det som hände mellan Chris och hans kompis hjälpte ju inte riktigt, heller.

Det är snart dags för barnen att växa upp. Den tredje ungen ville inte vara med på foto (A/N: Jag literally glömde ta kort på henne, lol) men de fick alla dela på en chokladtårta. Det var ingen som klagade direkt.

De få gånger Klara och Chris pratar bråkar de mest. Deras relation blir allt sämre och sämre, men de måste ju hålla ihop för barnens skull.


Det är till slut dags för förlossningen. Klara vet redan att det bara är ett barn, tack och lov. Hon hade antagligen inte kunnat klara av fler. Denna gång följde Chris åtminstonde med till sjukhuset. Vilket är ett framsteg, right?

Inte för att Chris och Klara har särskilt mycket... Intima stunder med varandra längre. Men Klara beslöt sig för att börja med P-piller för att slippa oroa sig för fler oplanerade graviditeter. Två graviditeter och fyra barn är nog tillräckligt.

Tack och lov märker inte barnen av den stela dynamiken mellan sina föräldrar. De fortsätter leva sitt liv som vanligt. Wilma spelar mest shack, Lovisa skaffar nya vänner och Moa sitter mest och målar. Det nya tillskottet, Julia, är klängig som personlighet men verkar vara väldigt självgående ändå. Hon får mycket uppmärksamhet av sina syskon trots allt.

Måttet är rågat när Chris till slut känner att han inte kan fortsätta ljuga för Klara om sina känslor och han väljer att be dom skilja sig. Klara blir, självklart, deprimerad, men även ilsken, och ber honom lämna hushållet helt och hållet.

P.S. Någon borde hålla koll på Lovisa som pratar med främlingar...

Mycket kan hända på en vecka, huh? #Karlsson #Klara #Chris #Lovisa #Moa #Wilma #Julia

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

GAINS